Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، علی الهیار ترکمن در گردهمایی مشترک اعضای شورای معاونان و مدیران کل آموزش‌ و پرورش استان‌های کشور گفت: همواره باید سیاست‌های جاری را ارزیابی کنیم تا بتوانیم به ارتقای وضعیت موجود کمک کنیم.

وی افزود: با بررسی کشورهایی که نظام‌های آموزش‌ و پرورش آنها در حال گذار است به این نتیجه می‌رسیم که در حوزه مدیریت، هرچند اتخاذ راه‌حل‌های موقت می‌تواند مشکلات را حل کند و معمولاً مدیران تحت‌فشارهایی، راه‌حل‌های موقت را انتخاب می‌کنند اما اتخاذ راه‌حل‌های موقت خود مشکل‌ساز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هر مشکل نشانه‌هایی دارد، هرچند باید روی نشانه‌های مشکل تمرکز کرد اما راه‌حل را باید برای خود مشکل به کاربست و نباید برای نشانه‌های مشکل راه‌حل ارائه کرد.

الهیار ترکمن اضافه کرد: متأسفانه راه‌حل‌های موقت ظاهراً موفقیت مدیر را نشان می‌دهد اما چون ریشه مشکل را مداوا نکرده است، مشکل از جای دیگر بیرون می‌زند لذا به مدیران توصیه نمی‌شود که سراغ حل موقت مشکلات بروند بلکه در شناسایی مشکل باید خیلی دقت شود و تفاوت‌هایی بین مشکل و ریشه مشکل قائل شد.

وی یکی از اصلی‌ترین موانع توسعه را عدم توجه ریشه‌های مشکل برشمرد و اظهار داشت: معوقات سال ۹۶ حدود ۹۰۰ میلیارد تومان بود که در مرحله اول ۶۰۰ میلیارد آن را در اوایل سال پرداخت شد و مقدار کمی از معوقات باقی‌مانده است که به‌زودی پرداخت می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: یک ردیف اعتباری ۳۰۰ میلیارد تومانی برای خرید خدمات دریافت کردیم اما چون معوقات سال ۹۶راداریم نتوانستیم در پرداخت آن به‌روز شویم.

الهیار ترکمن با بیان اینکه سامانه‌ای برای ثبت بدهی‌ها در آموزش‌ و پرورش ایجاد می‌شود، از تخصیص ۵۲ درصدی اعتبارات در شش ماهه اول سال خبر داد و تصریح کرد: این تخصیص تا پایان ۹ ماه به بالای ۷۰ درصد خواهد رسید.

وی از واریز معوقات سختی کار با حقوق مهر خبر داد و خاطرنشان کرد: استان‌هایی که به‌موقع در بحث حق‌التدریس‌ها و سرباز معلمان عمل کردند، حقوق این دو گروه در مهرماه پرداخت شد و از ماه آینده پرداخت حق‌التدریس آزاد و سرباز معلمان ماهیانه انجام می‌شود.

این مقام مسئول از رایزنی با شرکت‌های بیمه برای انعقاد بیمه تکمیلی خبر داد و ابراز داشت: تا پایان آبان ماه بیمه تکمیلی فعلی را تمدید کردیم و تا نیمه آبان ماه تکلیف قرار داد جدید بیمه تکمیلی فرهنگیان مشخص می‌شود.

الهیار ترکمن از پیگیری‌ها برای برقراری فوق‌العاده مناطق جنگی خبر داد و بیان کرد: برای توزیع شیر مدرسه ۱۸۰ میلیارد تومان مشخص‌ شده است و منتظر تخصیص هستیم و آمادگی داریم پس از تخصیص کمتر از ۱۰ روز شیر را توزیع کنیم، هرچند توزیع شیر کار بین بخشی است و بیشتر به وزارت بهداشت مربوط می‌شود و از وظایف آموزش و پرورش نیست.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۲۵۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم قاعده مند نمودن توقیف و تعیین تکلیف خودروها برای جلوگیری از رسوب در پارکینکها و تضییع حقوق افراد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،ظهر روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه جلسه پیگیری تعیین تکلیف خودروهای رسوبی توقیفی در پارینگ های استان با حضور دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی، مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان، فرماندهی انتظامی، مجموعه نظارتی و نهادهای مرتبط و حضور ویدیو کنفرانسی روسای دادگستری و دادستان های حوزه های قضایی در سالن امامت دادگستری برگزار شد.
دکتر ناصر عتباتی عتباتی رئیس کل دادگستری استان در این جلسه بیان داشت: بحث پیگیری تعیین تکلیف خودروهای رسوبی وسائط نقلیه توقیفی به عنوان یک بخش از برنامه روزمره دستگاه قضایی و مجموعه های دخیل استان است، ولی علیرغم برگزاری جلسات و مصوبات، در مقام اجرا رضایت بخش نیست و کماکان  وسائط نقلیه کثیری  است که تعیین تکلیف نشده اند.
عتباتی ادامه داد: یکی از علت هایی که باعث انباشت خودرو در پارکینگ ها می شود توقیف  خودروها در قالب طرح های مختلف است که پیوست قضایی ندارند و بدون دستور دادستانی صورت می گیرد، بنابراین مجدداً با اعلام دستورات ریاست معظم قوه قضائیه و دادستانی کل کشور تاکید می گردد، تمامی توقیف ها باید پیوست قضایی داشته باشند و از توقیف های فله ای که نه تنها موجب انباشت خودروها در پارکینگ ها می شود، بلکه  نارضایتی مردم را به دنبال دارد پرهیز گردد.
رئیس شورای قضایی استان تاکید کرد: خودروهایی که در پارکینگ ها است، هم بیت المال و هم حق الناس هستند و همه در برابر آن مسئولیت اخروی و قانونی داریم و اگر امکان ترخیص و تحویل وجود دارد چرا باید در پارکینگ ها بماند لذا دستگاه قضایی وظیفه خود می داند به عنوان حق الناس و حقوق بیت المال این امر را مطالبه کند و اگر هر آینه از طرف هر شخصی ترک فعلی و عدم اجرای دستورات قضایی را شاهد باشیم مورد پیگرد و برخورد  قضایی قرار خواهد گرفت.
رئیس کل دادگستری استان به دادستان های حوزه های قضایی دستور داد: دادستان ها باید بر توقیف و انتقال قاعده مند وسائط نقلیه به پارکینگ ها نظارت کنند و کار ضربتی، فوق العاده و ویژه در تعیین تکلیف اموال مردم و بیت المال انجام دهند و خروجی این جلسه اقدامات فوق‌العاده و اورژانسی در تعیین تکلیف وسائط نقلیه رسوبی توقیفی در پارینگ های استان باشد.
عتباتی در پایان با اشاره به دستور قضایی به محاکم و مجموعه های انتظامی در تسریع تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ ها از شهروندانی که خودرو آنها در پارکینگ ها توقیف می باشد خواست که اگر این توقیف در فرایند قضایی صورت گرفته باشد به مرجع قضایی صادر کننده حکم توقیف مراجعه و نسبت به تعیین تکلیف وسیله خود اقدام کنند که البته تعداد این خودروها به دلیل اینکه سیستمی است و به صورت مرتب رصد می شوند کم است و درمورد بخش قابل توجهی از وسائط نقلیه که از طریق مجموعه فراجا در سطح شهرستان ها و در راستای طرح ها، برنامه ها و برخوردها توقیف شده اند و یا بر اثر تصادفات به پارکینگ ها منتقل شده اند به مراجع انتظامی مراجعه و با ارائه مدارک مالکیت و یا تصرف قانونی حتماً پیگیر تعیین تکلیف خودروهای خود باشند.
مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه گفت: بر اساس آخرین آمار بیش از ۱۰ هزار خودرو در پارکینگ های استان توقیف هستند که باید تعیین تکلیف شوند.
مجیدی ادامه داد: باید در روند توقیف، انتقال و ترخیص وسائط نقلیه برابر بخشنامه ریاست محترم قوه قضاییه اقدام شود.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان همچنین پیشنهاد تشکیل کارگروهی مشترک برای نظارت بر اینکه توقیف وسائط نقلیه موتوری مبتنی بر موارد قانونی باشد را داد و در ادامه سایر اعضای جلسه نیز پیشنهادات خود را در خصوص تسریع تعیین تکلیف وسائط نقلیه رسوبی توقیفی ارائه و جلسه با تصویب مصوباتی به کار خود خاتمه داد.

دیگر خبرها

  • لزوم قاعده مند نمودن توقیف و تعیین تکلیف خودروها برای جلوگیری از رسوب در پارکینکها و تضییع حقوق افراد
  • حقوق و مزایای کارکنان و بازنشستگان تعیین تکلیف شد /ضوابط اجرایی قانون بودجه سال جاری ابلاغ شد
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • هدف‌گذاری برای ارتقای سیستم آموزشی/ معلمان درصدر حل مسائل هستند
  • حقوق معلمان از کارکنان دولت بیشتر شد؟
  • بیمه تکمیلی بازنشستگان با شاغلین همتراز می شود
  • حقوق معلمان از کارکنان دولت بیشتر شد!
  • حقوق معلمان از کارکنان بیشر دولت شد
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته